za 03 jul. | Eindhoven

Chopin Piano Recital - Eindhoven - Joanna Rózewska

Op Zaterdag 3 Juli speelt het Poolse pianofenomeen Joanna Rózewska een volledig Chopin-programma in de Emmaüskerk te Eindhoven. Het concert begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het aantal zitplaatsen is i.v.m. coronamaatregelen beperkt. Wees er dus snel bij.
Registratie is afgesloten
Chopin Piano Recital - Eindhoven - Joanna Rózewska

Tijd en locatie

03 jul. 14:00
Eindhoven, 2, Jan van der Wegestraat, 5622 JS Eindhoven, Netherlands

Over het evenement

Programma

Het officiële programma begint op zaterdag 3 juli 2021 om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Vanaf 13:30 uur bent u welkom in de kerkzaal.

Het programma zal bestaan uit stukken van de Poolse componist Frederik Chopin. Totale duur van het programma is, inclusief pauze, ongeveer twee uur.

• Fantasy on Polish Airs – opus 13 – Frederik Chopin
  • Variaties op La ci darem la mano uit de opera ‘Don Juan’ van Wolfgang Amadeus Mozart – opus 2 – Frederik Chopin

PAUZE

• Bolero opus 19 – Frederik Chopin
  • Mazurkas opus 6 – Frederik Chopin
  • Andante spianato et Grande Polonaise Brilliante – opus 22 – Frederik Chopin

Pianiste

Joanna Różewska deed haar opleiding aan het Chopin conservatorium in Warschau. De afgelopen jaren trad zij op in vele landen in en buiten Europa, waaronder ook in de Verenigde Staten en China. Zij won verschillende prijzen, waaronder de tweede prijs op het internationale Chopin concours in de Verenigde Staten. Haar pianospel is technisch zeer hoogstaand en wordt gekenmerkt door een heldere (‘brillante’) speelstijl, waarbij – zelfs op hoge snelheid – elke afzonderlijke noot herkenbaar blijft. Dit is fascinerend om te horen en komt bij uitstek van pas bij de uitdagende stukken van Frederik Chopin die zij tijdens dit recital ten gehore zal geven. Kortom, een ‘must’ voor de echte Chopin-liefhebber.

Let op! Tickets voor dit concert zijn te koop via PianoTicket.nl.

Registratie is afgesloten